На підтримку Юлії Тимошенко на Тернопіллі зібрано вже понад 2 500 підписів громадян

Поділитися

Щодня практично в усіх районних центрах Тернопільської області активісти місцевих партійних організацій «ВО «Батьківщина» розміщують палатки з партійною символікою, де збирають підписи громадян під зверненням до Президента України.

Дане звернення вимагає негайного звільнення Юлії Тимошенко з під арешту та припинення політичних репресій в Україні, розгорнених антиукраїнською владою.

За два дні, 8 та 9 липня свої підписи з особистою інформацією: прізвищем, іменем, по-батькові, адресом проживання, датою залишили більше двох з половиною тисяч жителів області.

Нагадаємо, що у місті Тернополі палатки розміщені поблизу Тернопільської обласної адміністрації і партійні активісти позмінно та цілодобово чергують там.

Від завтрашнього ранку, 11 серпня ще одна палатка партії «ВО «Батьківщина» буде розміщена на центральній площі обласного центру, повідомляє сайт місцевої Батьківщини

Дожилися! На Тернопіллі святкування Дня Незалежності перенесли на 19 серпня до Гусятина, щоб пропіарити дружину губернатора

На Тернопіллі продають підгаєцьку майстерню за 118 тисяч гривень