Шановні краяни! Виборці Тернопільщини!

Поділитися

Звернутися до Вас мене змусила вкрай складна політична ситуація, яка склалася сьогодні в Україні.

Наша держава, яка з гордістю мала б  цього місяця відзначити 20-річчя своєї незалежності , на превеликий жаль, нині семимильними кроками прямує в бік від демократії та вільного розвитку  – до диктатури .

Всі негативні явища, які сьогодні відбуваються в суспільстві  та свідками яких ми є  – здійснюються під керівництвом команди Януковича, яка працює проти України та проти українського народу.

Один за одним повстають з попелу привиди тоталітарної радянської системи, яка нищила все українське, піднімають голови потвори комуністичного режиму, яким відкриває вільний шлях нинішня влада.  Одночасно  вона  позбавляє звання Героїв України справжніх її патріотів Степана Бандеру та Романа Шухевича.  Жорстоко та цинічно нищить основні цінності демократії, а саме – свободу слова, вільного волевиявлення , свободу зібрань .

Через судилища, брехню та арешти  душиться опозиція . Політичні замовлення визначають тактику « судових ігор». Про це ,зокрема свідчить і арешт Юлії Тимошенко.

Цивілізований демократичний світ з тривогою спостерігає за подіями у «післяпомаренчевій державі».

Дуже швидко при такій політичній ситуації в країні  нам може загрожувати повна міжнародна ізоляція.

Дорогі краяни!  Наші діти сьогодні змушені вивчати історію України «за Табачником», їм нав’язують чужі цінності  та пріоритети , цим фактично зомбуючи молоде покоління українців.

Безжалісний каток політики Януковича проїхався сьогодні по моралі та духовності нашої держави, її історичній пам’яті та торкнувся свідомості кожного думаючого українця.

Шановні  жителі Тернопільщини! Шляху в минуле немає. Ми з Вами повинні зробити все можливе для того, аби репресії, вбивства та голодомори ніколи більше не повторилися!

Отже, маємо рухатися в майбутнє . А  до нього дорога лише одна – через об’єднання усіх здорових патріотичних політичних сил України .

Вірю, що нам усім вистачить глузду подолати амбіції та незначні протиріччя, переступити через гонор, пожертвувати власним задля державного і здобути перемогу, а значить обрати свідомий національний український парламент та справді українського президента, зупинивши назавжди диктатуру, авторитаризм і беззаконня в Україні.

Будьмо пильними, сильними, мужніми,  мудрими, справедливими, та впевненими !  Будьмо єдиними, а значить – непереможними!

З нами Бог і Україна!

З повагою

народний депутат України                                          Іван Стойко

Тернопільська «Батьківщина» висловлює підтримку своєму лідерові Юлії Тимошенко у протистоянні авторитарному режимові та відстоюванні демократичних норм в Україні

Уряд підняв мінімальні ціни на горілку майже на дев’ять гривень.