Тернопільська «Батьківщина» висловлює підтримку своєму лідерові Юлії Тимошенко у протистоянні авторитарному режимові та відстоюванні демократичних норм в Україні

Поділитися

До уваги тернополян та жителів області!

У понеділок, 8 серпня під стінами Тернопільської обласної державної адміністрації Тернопільська обласна організація «ВО «Батьківщина» розпочинає безстрокову акцію протесту проти корупції, свавілля та беззаконня антиукраїнської влади в державі.

«Судилище» та сам арешт Юлії Тимошенко, яка є істиним лідером опозиції до режиму Януковича, не є правосуддям, а носить суто політичний характер. Мета антинародного правлячого режиму – ув’язнити опозицію, а поряд з нею демократію та свободу слова в Україні, надати можливість розвиватися антинародним, незаконним та безконтрольним діям, запланованим самою ж владою.

До того ж, шляхом прийняття судового рішення щодо заборони конституційних прав громадян, а саме проведення мітингів у Києві, дії влади набирають характеру залякування українського народу.

Щоб зупинити репресивну машину режиму Януковича, захистити майбутнє демократичної правової держави, закликаємо усіх свідомих тернополян, патріотів приєднуватися до безстрокової акції протесту організованої Тернопільською обласної організацією «ВО «Батьківщина».

Акція розпочнеться 8 серпня під стінами Тернопільської обласної державної адміністрації.

Тимур Скорбенко

РВ ФДМУ по Тернопільській області оголошує про намір передати в оренду 2 об’єкти державної форми власності

Шановні краяни! Виборці Тернопільщини!