Тернопільські артилеристи найкращі у військах 13 армійського корпусу

Поділитися

Військовослужбовці 11-ї Тернопільської окремої гвардійської артилерійської бригади вчергове довели, що наполеглива праця приносить результат.

За підсумками командирського збору 13-го армійського корпусу, що відбувся на Рівненському загальновійськовому полігоні, куди залучалися командири бригад, полків, їх заступники, начальники родів військ та служб (загалом майже 150 військовослужбовців) тернопільських артилеристів визнано кращими у армійському об’єднані.

 

– Офіцери, які залучалися на командирський збір показали грунтовні знання, які вони передають своїм підлеглим, – зазначив командир 11-ї артилерійської бригади полковник Сергій Корнійчук. – У кожному підрозділі нашої військової частини тон задають офіцери. Якщо командир батареї відмінник, то такою буде і весь підрозділ.

 

Під час збору, який проходив під під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки командира 13 армійського корпусу генерал-майора Сергія Наєва здійснювалася перевірка рівня особистої підготовки офіцерів з предметів командирської підготовки та підготовки за фахом. Були проведені денні та нічні заняття з вогневої підготовки під час яких військовослужбовці склали заліки з виконання вправ стрільб з озброєння бойових машин піхоти та зі стрілецької зброї. Також з учасниками командирського збору проведено заняття з фізичної підготовки, в ході яких вони склали заліки з підтягування на перекладині, бігу на короткі та довгі дистанції.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото Віктора Шубця

Довідково:

Військові частини 13 армійського корпусу розташовані на території шести західноукраїнських областей держави.

Ректор Тернопільського національного технічного університету Петро Ясній розповів про особливості вступної кампанії-2011

Історія Тернополя у фотографіях