Тернопільською транспортною прокуратурою здійснюється нагляд за кримінальною справою, порушеною стосовно двох нападників

Поділитися

Тернопільською транспортною прокуратурою здійснюється нагляд за кримінальною справою, порушеною за фактом відкритого викрадення чужого майна (розбою), вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Дослідчою перевіркою встановлено, що близько 20-ої години 34-річний та 25-річний жителі одного із сіл Тернопільського району прийшли на територію лісосмуги по вул.. Текстильній міста Тернополя, що простягається паралельно залізничній колії перегону Тернопіль-Шляхтинці, щоб відпочити у компанії невстановлених на даний час чоловіків.

Молодики пробули у лісосмузі залізниці близько півгодини, після чого вирішили повернутися додому. Прямуючи по грунтовій дорозі, вони побачили, що їм назустріч йдуть юнак із дівчиною. Зрівнявшись з останніми, один із нападників накинувся з кулаками на юнака та, наносячи йому удари в різні частини тіла, спершу повалив жертву на землю, а далі із застосуванням ножа пригрозив розправою, якщо той не віддасть всі цінні речі. Наляканий 20-річний юнак, боячись за своє життя та життя своєї подруги, витяг всі особисті речі із кишень. У той ж час інший нападник зловив дівчину за руку та, пригрозивши їй фізичною розправою, наказав віддати всі особисті речі та гроші, на що остання погодилася.

У результаті, того вечора зловмисники розжилися на два мобільні телефони, 150 грн., а також прихопили з собою рюкзак та жіночу сумочку. І перш ніж скритися з місця вчинення злочину, нападники наказали потерпілим мовчати. Останні заявили про злочин в міліцію.

У ході перевірки виявилося, що обидва нападники вже притягувалися до кримінальної відповідальності за розбій. На даний час вони ніде не працюють, а відтак – не мають постійного заробітку.

26 липня 2011 року правоохоронці порушили кримінальну справу стосовно зловмисників за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України, а 29 липня – їх арештовано. Триває слідство, повыдомили “Про все” у прес-службы прокуратури області

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості функціонує жіночий клуб «Гармонія»

У Чорткові комунальне підприємтво “Чортків дім” збільшує прибутки не за рахунок збільшення обсягів надання послуг, а через збільшення тарифів на квартплату