У Бучачі 70 безробітних ремонтують стадіон

Поділитися

З метою  підготовки до відзначення 20-ї річниці незалежності України  Бучацький районний центр зайнятості  спільно з роботодавцями, бюджетними установами та органами місцевого самоврядування організував оплачувані громадські роботи з благоустрою населених пунктів, придорожніх смуг, об’єктів соціальної сфери. На таких роботах задіяно 75 осіб зі статусом безробітного.

36 безробітних активно долучилися до ремонту міського стадіону, на якому буде проводитись святкування Дня незалежності. Вони вибивали стару цегляну кладку під трибунами, підсобляли штукатурам,  встановлювали нові лавки, висапували траву на бігових доріжках, фарбували турнікет та паркан, що відділяє поле від асфальту, білили сходову клітку в коридорі адміністрації, обрізували та білили дерева тощо.

Завдяки копіткій праці безробітних стадіон наче «помолодів»: у значній мірі оновив свій вигляд його адміністративний корпус, стали ошатними алеї та спортивне поле. Милують око зелені пострижені газони, акуратні асфальтні доріжки, кольорові трибуни для глядачів.

 

Жіноче лідерство та гендерна рівність на Тернопіллі

У Заліщицькій обласній комунальній протитуберкульозній лікарні виявлено порушень на 70 тисяч