Жіноче лідерство та гендерна рівність на Тернопіллі

Поділитися

У Чортківському районному центрі зайнятості відбулися тренінгові заняття для безробітних за участю тренера консалтингової компанії ТзОВ «Менеджмент Інвест Сервіс» Оксани Шлюсар.

Тематика тренінгу „Жіноче лідерство та гендерна рівність” є актуальною і дуже важливою на сьогоднішній день. Оскільки у суспільстві виникли стереотипи стосовно жіночих та чоловічих ролей, що можуть суперечити реальним потребам окремої людини. Заняття складалось з таких основних частин: визначення лідерських якостей та впливу гендерних стереотипів на поведінку жінки і чоловіка, гендерне міжнародне законодавство та відповідне законодавство України. Під час тренінгу безробітні активно обговорювали дану тему, використовуючи найрізноманітніші вправи та рольові ігри. Загалом можна сказати, що захід відбувся у формі діалогу, де кожний мав змогу задати запитання, яке його хвилювало, та отримати кваліфіковану відповідь.

Того ж дня був проведений і тренінг із самопізнання та самовдосконалення. Безробітні дізналися, яким чином можна сприяти своєму самовдосконаленню, як виробляти прагнення до особистісного і професійного зростання.

«Мені цей тренінг допоміг активізувати свої зусилля на пошук роботи, –  поділилася враження двадцятирічна безробітна Оксана. – Я повірила в себе, в те, що все у моїх силах. Напевно, подамся у приватні підприємці. Вирощуватиму квіти, бо кохаюся в них ще змалку».

На завершення тренінгових занять кожен їх учасник отримав сертифікат, що засвідчив високий рівень набутих знань.

 

Українська демократія відійшла в історію

У Бучачі 70 безробітних ремонтують стадіон