У Заліщицькій обласній комунальній протитуберкульозній лікарні виявлено порушень на 70 тисяч

Поділитися

Відповідно до плану контрольно-ревізійної роботи КРВ в Заліщицькому районі  проведено ревізію фінансово – господарської діяльності  Заліщицької  обласної   комунальної  протитуберкульозної  лікарні.

Ревізією встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму   71,2 тис. гривень.

Під час ревізії проведено зняття показників лічильників споживання газу лікарнею. Звіркою даних акту прийому-передачі природного газу, виставлених в рахунках Заліщицького УЕГГ, з  даними актів зняття показників лічильників за січень-березень 2011 року встановлено завищення в рахунках на оплату послуг з газопостачання кількості газу на 17 тис. м. куб., що призвело до незаконної оплати лікарнею фактично не спожитих послуг на суму 51,8 тис. гривень.

Також встановлено, що працівники лікарні недоотримали індексацію заробітної плати та обов’язкові доплати на загальну суму 10,5 тис.грн. Окрім цього було виявлено незаконну виплату індексації заробітної плати майже на 6 тис.грн. та, як наслідок, зайве  нарахування більш ніж 2 тис.грн. до державних цільових фондів.

За допущені порушення на посадових осіб лікарні складено два протоколи про адміністративне правопорушення – порушення законодавства з фінансових питань за ст.164-2 КУпАП та один протокол про адміністративне правопорушення – порушення законодавства про бюджетну систему України за ст.164-12 КУпАП.

Інформацію про результати ревізії надіслано в прокуратуру Заліщицького району, повідомили “Про все” у   прес-службі КРУ в Тернопільській області

У Бучачі 70 безробітних ремонтують стадіон

На Тернопільщині та Волині розпочалося спільне командно-штабне навчання двох окремих бригад 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України