Українська демократія відійшла в історію

Поділитися

Серпень 2011 року назавжди запам’ятається українцям, як час, коли ми згубили свою державність. Саме в цей період антиукраїнська влада, виконуючи забаганки керівництва Російської Федерації, остаточно знищила усі демократичні цінності, які за двадцять років Незалежності так і не встигли укріпитися, а лише жевріли в свідомості патріотів. Окрім державності, московити руками кагебіста Гундяєва і масона Табачника загарбують і нашу духовність та культуру.

Події, які почали розвиватися після арешту Юлії Тимошенко, чітко вказують на те, що в Україні настав режимний період. Причому такої зухвалості чиновники собі не позволяли навіть у часи «кучмізму».

На противагу мирним акціям, право на проведення яких визначене Конституцією України, влада звезла до столиці з усіх областей бійців підрозділів спеціального призначення «Беркут» та «Ягуар». Підсилені міліцейські редути і військовослужбовцями строкової служби внутрішніх військ, та навіть полком почесної варти. Крім цього, із кожної області прибули «смотрящі», які мають завдання здійснювати відеозйомку своїх краян і під час «профілактичних» бесід переконувати пікетувальників їхати додому.

Цих спеціально підготовлених міліціонерів в повному екіпіруванні, на думку Януковича, мали б боятися протестувальники. Однак, судячи із настроїв, присутніх у наметовому містечку під стінами Печерського районного суду, українських патріотів, навіть ціла армія озброєних силовиків не зможе заставити їх перестати боротися за свою Батьківщину.

Саме боротьбою за Україну можна назвати нинішні протестні акції. Вже ніхто не ставить собі за мету визволення Юрія Луценка, Юлії Тимошенко чи інших опозиціонерів. Діючою об’єднавчою метою усіх українців має стати повалення узурпаторської системи.

Тепер від кожного громадянина залежить майбутнє всієї держави. Ми не можемо допустити перетворення українців на рабів московсько-донецьких кланів.

Сьогодні ще не пізно повернути розвиток нашої держави в демократичне русло. Але для цього про свою позицію повинен заявити кожен без винятку українець. Уже немає часу чекати, що все минеться. Влада своїми діями та псевдореформами влаштувала жорстку систему знищення української свідомості в усіх без винятку громадян.

То ж гуртуймося заради України!

Досить мовчки спостерігати!

Що роблять депутати Тернопільської міської ради на сьогоднішній сесії

Жіноче лідерство та гендерна рівність на Тернопіллі