Всесвітній тиждень грудного вигодовування в Тернополі

Поділитися

Всесвітній тиждень грудного вигодовування щорічно проводиться з 1992 року більш ніж в 120 країнах світу. Цей тиждень проходить з 1 по 7 серпня.
Всесвітній Союз Сприяння грудному вигодовуванні  радий оголосити тему Всесвітнього тижня грудного вигодовування в 2011 році, спрямовану на включення і мобілізацію роботи серед молодих поколінь, під яскравим гаслом: “Говори зі мною. Годування грудьми в трьох вимірах “. Тема присвячена спілкуванню на  різних рівнях і в різних областях.
В Одесі з 2009р. під час тижня грудного вигодовування проходить «Акція одночасного годування на фонтані”, а цього року акція буде всеукраїнською. Так само більше 3х років регулярно проводяться безкоштовні лекції та семінари від консультантів по природному вигодовуванню, зустрічі груп підтримки годуючих мам та ін
Цього року «акція одночасного годування » (у парку Шевченка, елисейскі поля, біля пристані) пройде 6 серпня. Початок заходу о 11:30. Серед учасників  будуть розіграні подарунки,  призи в різних номінаціях – “наймолодший грудничок” і “найстарший грудничок”. Рівно о 12:00 годуючі мами погодують одночасно своїх малюків протягом 5 хвилин.

Мета заходу: розповісти про природнє вигодовування і про те, як важливо годувати дітей грудним молоком; про вплив маминого молока на здоров’я та розвиток дитини; про встановлення, завдяки годуванню, тісних гармонійних психо-емоційних зв’язків дитини з матір’ю, родиною; про формування базового довіри до світу і соціалізації в суспільстві.

Організатор в Тернополі Сонце Форум http://www.sonceforum.org.ua

Контактна особа Возняк Оксана oksvozniak@gmail.com тел. 0976111346

В Умані відкрито Меморіал жертвам репресій та колишнім в’язням Чортківської тюрми, розстріляних у липні 1941 року

Працівники підприємства нанесли державним інтересам збитків на суму майже 600 тис. грн.