Як Оксана Муц з Партії Регіонів віддала посаду Віктору Щепановському

Поділитися

20 вересня відбулася позачергова конференція Тернопільської районної організації Партії регіонів.
На конференцію прибуло 44 делегати.

Учасники заходу заслухали голову Тернопільської районної організації Партії регіонів Оксану Іванівну Муц. Голова райорганізації проаналізувала попередню роботу, запропонувавши активізувати розвиток первинних партійних осередків району та дії щодо залучення нових членів партії.

Також голова райорганізації внесла пропозицію звільнити її від виконання обов’язків голови, переобрати склад Ради райорганізації,  а також запропонувала обрати головою Тернопільської райорганізації Партії регіонів Віктора Васильовича Щепановського.

У виступі, звертаючись до присутніх, Оксана Муц наголосила: «Тернопільська райорганізація – це майже 1000 членів партії та первинна партійна організація у кожному селі району. З нами працюють люди, які нам довіряють, які разом з нами пережили часи опозиції, а тому дуже важливо не лише наростити потенціал партійців, а й не втратити довіру тих людей, які допомагали створювати партію у Тернопільському районі. І якщо ще у попередній каденції Тернопільської районної ради не було жодного депутата від Партії регіонів, то сьогодні нашу партію представляють 18 депутатів.

Сьогодні, як ніколи важливо об’єднати зусилля, адже ми представляємо партію, почесним головою якої є Президент України Віктор Федорович Янукович, яку очолює прем’єр-міністр Микола Янович Азаров. Сьогодні перед виконавчою владою, кожним партійцем непрості завдання щодо відбудови держави, а тому ми повинні бути сильними та єдиними як ніколи. Ми не можемо повторити долю помаранчевої команди, коли внутрішні чвари розвалювали державу. Ми повинні цінувати довіру людей та зробити усе, щоб її оправдати.

Тернопільська райорганізація Партії регіонів зростає як кількісно, так і якісно. Сьогодні є доцільність доручити керівництво Тернопільською районною організацією Партії регіонів голові районної державної адміністрації, члену Партії регіонів – Віктору Васильовичу Щепановському».

Регіонали підтримали запропоновані зміни. Новообраний голова Віктор Щепановський вніс пропозицію сформувати новий склад Ради Тернопільської райорганізації Партії регіонів.

Під час виступу, звертаючись до учасників конференції, новообраний голова зазначив: «Сьогодні як ніколи варто зосередити усі сили на відбудові держави. Перед нами високі цілі та складні завдання. Як зазначив Президент України Віктор Янукович – «зараз настав час для всіх обраних посадовців – від депутатів парламенту до представників місцевих рад, відкинути непорозуміння та почати працювати разом». Адже попередня влада та політики роками дурили народ, тож люди прагнуть змін, цінують конкретні справи. Важливим аспектом у нашому випадку є налагодження співпраці з райорганізацією Партії регіонів, представники якої знають проблеми на місцях, готові допомогти у їх вирішенні».

Оксана Муц також повідомила присутнім про проведення конференції Тернопільської обласної організації Партії регіонів та запропонувала делегувати на захід керівний склад райорганізації та депутатів райради від Партії регіонів. Однопартійці підтримали запропоноване.

Голова Тернопільської облорганізації вручив партійні квитки новим членам, повідомляє сайт Партії Регіонів.

Відбудеться Архиєрейський Собор УАПЦ

Журналістика має повертатися до християнських цінностей