Як вивести камені з організму безболісно і лише за тиждень?

Поділитися

Лiкар Федiр Дем’янчук радить позбуватися каменiв у нирках чи жовчевому мiхурi за допомогою… лимона та яєчного бiлка

Чимало людей нинi страждає вiд каменiв у нирках та жовчевому мiхурi. Зазвичай, медики радять таким пацiєнтам лягати на операцiйний стiл. Проте цi каменi можна вивести легко й безболiсно, вважає лiкар вищої категорiї з мiста Хмiльника Федiр Дем’янчук.

— Федоре Петровичу, якою є основна причина утворення каменiв?

— Передовсiм це стається через нестачу в нашому рацiонi сирих овочiв. Адже пiд час варiння, коли температура сягає бiльш як 54 градусiв, вони втрачають природнi ферменти, а вiдтак при їх перетравлюваннi в органiзмi утворюються шлаки. Якщо ж споживати овочi сирими, цi ферменти активiзуються у шлунку i повнiстю згорають.

Але українцi звикли їсти варену їжу. Тож нинi жодна людина не застрахована вiд утворення каменiв у нирках чи жовчевому мiхурi. Щоб уникнути цього, варто їсти сирi овочi перед їдою. Та й взагалi, треба привчити себе до так званого послiдовного харчування. Спершу — овочi, потiм — гарнiр, опiсля — бiлкова їжа. Змiшування в шлунку рiзних видiв харчiв також призводить до утворення каменiв.

— Невже можна обiйтися без операцiї?

— Так. Пропонований мною спосiб є ефективним i дуже простим. Сiк з одного лимона треба вичавити через шар марлi та змiшати iз сирим бiлком домашнього курячого яйця. Цю сумiш пити один раз на добу сiм днiв поспiль за годину до снiданку. Щоправда, пiд час лiкування не можна вживати м’ясних виробiв — лише рибу, яйця, сир, кисломолочнi продукти, овочi та фрукти. Як я вже казав, сирi овочi слiд споживати перед їдою: вранцi — моркву, в обiд — капусту, ввечерi —
буряк. Пiсля тижневого курсу лiкування зробiть УЗД.

У випадку неповного розчинення каменiв курс лiкування повторiть через десять днiв — робiть так доти, доки не досягнете позитивного результату. Примiром, мiй сусiд мав два каменi у жовчевому мiхурi — кожен розмiром 1 на 2 сантиметри. За два курси лiкування обидва розчинилися.

— А що треба робити, аби каменi не утворилися знову?

— Окрiм дотримання принципу послiдовного харчування, не буде зайвим i очищення нирок. Лiтр слабомiнералiзованої (типу “Боржомi”) або ж дистильованої води слiд пити п’ять разiв на день по 200 мл, починаючи з сьомої ранку, через кожнi пiвгодини. Робiть таку процедуру двiчi на рiк — i про каменi забудете назавжди.

Експрес online

Керівник столиці свинарства на Тернопільщині розповів свої секрети господарювання

Найкращі ліки від стресів та депресії – шоколад, м`ясо, сир та горіхи