Кременецький «Фронт Змін» діє як голова Тернопільської облради: також подарували місцевому ліцею комп’ютер

Поділитися

Депутати Кременецької районної та міської рад взяли участь у святі Першого дзвоника, привітавши вчителів, учнів та батьків навчальних закладів та шкіл району.

На святі у Кременецькому професійному ліцеї був присутній депутат районної ради Андрій Твердохліб. У вітальному слові він зазначив: «Початок нового навчального року традиційно став всенародним святом, що символізує прагнення кожного громадянина досягти вершин знань, професійної майстерності, гармонійного розвитку особистості. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Усім, хто в цей День прийшов до ліцею здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо нашим дорогим першокурсникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!» – сказав він.

Андрій Твердохліб наголосив, що наша країна потребує освічених, високоморальних, патріотичних і духовно багатих особистостей. Від цього великою мірою залежить утвердження України у світовому співтоваристві як держави з високим рівнем морального розвитку, демократії і правосвідомості.

«Шановні педагоги, ви заслужили найвищої пошани і любові, бо робите все, аби молоде покоління, майбутні громадяни держави стали справжніми людьми – мудрими, працьовитими, чесними», — звернувся депутат до педагогів.

На згадку про цей день Андрій Твердохліб подарував учням ліцею комп’ютер.

Кременецькі депутати «Фронту Змін» «відвоювали» пожежну частину

Кайда бере приклад із Азарова. Розпорядження голови Тернопільської облради написане суржиком