Кременецькі депутати «Фронту Змін» «відвоювали» пожежну частину

Поділитися

Уже вдруге на сесію Кременецької міської ради виноситься питання про ліквідацію  місцевої пожежної частини, яка розташована у місті та обслуговує частину міста зі сторони Тернополя і навколо прилеглі села. Також ведеться мова про звільнення працівників, які обслуговують дану частину, повідомили “Про все” у прес-службі Фронту змін

Як аргумент, для закриття пожежної частини влада міста наводить те, що у місцевому бюджеті немає коштів на її обслуговування. Керівництво району також не йде на контакт, тож, з їхніх слів, висновок один — пожежну частину потрібно закрити. Як заявив відповідальний чиновник міської ради: «Або ми (штатні працівники міської ради) будемо отримувати заробітну плату, або пожежники…». Ці слова ще більше збентежили «фронтовиків».

Депутат міської ради від «Фронту Змін» Олександр Паляниця наголосив: «Ця пожежна частина вкрай необхідна.Тому ми пропонуємо міському голові не робити поспішних висновків, а свої зусилля спрямувати на винайдення коштів для утримання пожежної частини».

Уже вдруге депутатами фракції «Фронту Змін» відвойовано пожежну частину, оскільки рішення про її ліквідацію за браком голосів не було прийняте.

У день 20-ї річниці проголошення Української Самостійної Соборної держави у Кременці освячено бронзове погруддя провідника ОУН Степана Бандери

Кременецький «Фронт Змін» діє як голова Тернопільської облради: також подарували місцевому ліцею комп’ютер