Народний депутат України Орест Муц привітав з Днем знань студентів та викладачів Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу

Поділитися

Першого вересня народний депутат України, голова обласної організації Партії регіонів Орест Муц взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань та освячення Каплиці Божої Матері в Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі.

Виступаючи перед викладачами, студентами та їхніми батьками народний депутат звернув увагу на те, що коледж є кузнею успішних людей. Він побажав студентам досягати поставленої мети, поважати педагогів і завжди пам’ятати про свій перший професійний навчальний заклад. Говорячи про ті позитивні зміни, які відбулися напередодні нового навчального року, Орест Муц наголосив на тому, що розвитку освіти велике значення приділяє Президент України Віктор Янукович, який зазначає, що, вкладаючи в освіту, ми дбаємо про майбутнє нашої нації. Народний депутат згадав свої роки навчання у торговельно-економічному коледжі, випускником якого він також є (зазначивши, що знання здобутi у коледжі, посприяли здобути вищу освiту у Тернопільській академії народного господарства). “Я вдячний батькам, які 28 років тому зробили правильний вибір і віддали на навчання саме в цей заклад. З приємністю згадую роки навчання, викладачів, які дали ґрунтовні знання, навчили любити рідний край, відповідально ставитися до життя”, – сказав Орест Муц. Навчитись цим хорошим якостям депутат побажав i нинiшним студентам.

Єпископ Нестор благослови першокурсників Тернополя

Першим учасником Євро-2012 стала Німеччина