Першим учасником Євро-2012 стала Німеччина

Поділитися
Національна збірна Німеччини стала першою командою, яка забезпечила собі путівку на фінальну частину чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі.

У п’ятницю ввечері на стадіоні “АуфШальке” в Гельзенкірхені триразові чемпіони Європи впевнено обіграли збірну Австрії з рахунком 6:2. Після цієї перемоги, за три тури до закінчення відбіркового турніру, що йде на першому місці в своїй групі А “бундестім” стала недосяжною для своїх суперників.

Німецька команда виграла всі свої матчі в групі, де її опонентами є збірні Туреччини, Бельгії, Австрії, Азербайджану та Казахстану. У 8 іграх підопічні Йоахіма Льова забили 28 голів і пропустили 5 голів.

6 вересня Німеччина на відкритому недавно стадіоні у Гданську проведе товариський матч з господарями Євро-2012 – Польщею. Вчора партнери України з організації турніру у Варшаві на стадіоні клубу “Легія” зіграли внічию 1:1 зі збірною Мексики.

У цей же день може оформити путівку на Євро-2012 Італія в разі перемоги над Словенією. Близькі до цього також збірні Нідерландів, Англії та Франції. Впевнено лідирують у своїй групі і діючі чемпіони світу та Європи іспанці.

Нагадаємо, футбольні вболівальники фан-клубу “Україна” і ФК “Динамо” заявили, що не мають наміру приходити на стадіони, де відбуватимуться футбольні матчі під час Євро-2012.

Народний депутат України Орест Муц привітав з Днем знань студентів та викладачів Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу

Андрій Шкіль: Потрібно взяти з собою ноутбук, мобільний телефон і йти на вулицю