Неймовірні ексклюзивні подробиці з підготовки відкриття театрального сезону в Тернополі

Поділитися

Шикарною виставою революціонера тетрального мистецтва Карла Гольдоні порадують тернополян «шевченківці. У перший день жовтня вони презентують «Господиню заїзду».
«Про все» побувало на репетиції вистави, поспілкувалось з режисером та акторами. Завідувач літературної частини драматичного театру Ірина Папуша розповіла «для чайників» основу сюжету, але, щоб довідатись про «родзинки» прем’єри – необхідно завітати до театру.

Чекають «шевченківці» і на чиновників з тернопільського «білого дому», які «обкрадають» акторів театру щомісяця на 800 гривень, а цілі родинні династії театральних працівників на тисячі гривень. Про це детальніше дивіться у відео.
У театрі нагадали «Про все» про минулорічне відкриття сезону. Мовляв, тоді всі дивувались, навіщо було писати про розміщення депутатів і партійців у залі. Керівництво закладу не мА до цього жодного стосунку. Звичайно. Але приятельські. Побратимські. «Про все» виявилось правим, коли писало про прохолодні стосунки голови облради з тодішнім головою обласної «Свободи» Олегом Сиротюком. І дійсно, «заслання» на третій поверх театру Сиротюка, вилилось у зміну керівництва партії на Тернопіллі. Але це дрібниця, порівняно з цьогорічним «приколом» у підготовці до вистави. Одна з фірм пошила для актриси два лівих черевички. Оскільки роль «плаксива», режисер В’ячеслав Жила вирішив не скаржитись, а змусив героїню вдягнути взуття. Так актриса «природніша» у своєму жалю.
Прихильники, а особливо прихильниці таланту Олександра Папуші будуть приємно вражені новим перевтіленням актора.
Ну а чоловікам варто не брити вуса до прем’єри !

Як у Тернополі відзначать День бібліотек

У Тернополі відбудеться аукціон