У Тернополі відбудеться аукціон

Поділитися

У четвер, 29 вересня 2011 року, Підволочиський районний осередок Тернопільської обласної Асоціації  Жінок  проводить БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН з продажу виробів, зроблених руками людей похилого віку – підопічних Територіального центру соціального обслуговування Підволочиського району.

Символічно, що  цей благодійний аукціон відбудеться напередодні Дня людей похилого віку, який в Україні щороку відзначають 1 жовтня.

Кошти,  виручені від проведення аукціону,  будуть  спрямовані на покращення матеріального стану самотніх людей та  будуть використанні для подальшого функціонування  відділення  соціально-побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування Підволочиського району.

До участі в аукціоні запрошуються меценати, бізнесмени, благодійники.

Організатори переконані, що фінансова підтримка людей похилого віку  у  такий спосіб буде суттєвим вкладом до вирішення актуальних питань соціального захисту в Україні, а вироби, придбані під час аукціону, стануть окрасою  та оберегом кожної оселі.

Захід відбудеться під патронатом голови Тернопільської обласної державної адміністрації  Валентина ХОПТЯНА.

Місце проведення: конференц-зал готелю «Тернопіль» (вул. Замкова, 14, 3 поверх). Початок о 14 годині.

Контактна особа:  Капелусь Оксана 0965516050

 

Довідково. З липня 2011 року триває реалізація проекту «Надання невідкладних соціально – побутових послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Підволочиського району», який впроваджує Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Підволочиського району у партнерстві з Тернопільською обласною Асоціацією Жінок за фінансової підтримки  Міжнародного Фонду «Відродження».

Мета проектузабезпечити надання невідкладних соціально-побутових послуг (ремонту одягу та взуття, перукарських) та інших  послуг (психологічних, соціально-педагогічних, юридичних, організації дозвілля) підопічним Територіального центру соціального обслуговування Підволочиського району шляхом налагодження роботи відділення соціально-побутової адаптації  в структурі терцентру та залучення до надання  соціально-побутових послуг волонтерів з числа учнівської молоді  Підволочиського професійного ліцею.

Даний проект має на меті  вирішити проблему недоокомплектації штату терцентру, яка викликана недофінансуванням, а також допомогти самотнім людям похилого віку. Адже особи, які є цільовою групою проекту потребують соціально – психологічної реабілітації з орієнтацією на дозвілля, в ході якого  самотні люди зможуть спілкуватися у зручних умовах, відвідувати гуртки за інтересами (музично-хоровий, рукоділля, кулінарний), брати участь у культурних заходах та отримувати безкоштовні консультації й допомогу соціальних, побутових, юридичних та медичних послуг.

В рамках даного проекту уже налагоджено  повноцінну роботу відділення  соціально-побутової адаптації, яке надає  послуги з соціально-побутової і психологічної реабілітації. За час виконання проекту вже організовано  для людей похилого віку консультації психолога,  надано юридичну допомогу підопічним терцентру, організовано заходи з дозвілля, зокрема, організовано поїздки до визначних релігійних святинь Тернопільщини – Почаївської Лаври та Маріїнського духовного центру в Зарваниці. За допомогою волонтерів-учнів  Підволочиського професійного ліцею надаються  регулярно  побутові послуги з ремонту одягу та взуття, а також перукарські послуги.

 

Неймовірні ексклюзивні подробиці з підготовки відкриття театрального сезону в Тернополі

Корупція роз’їдає державне підприємство “Тернопільстандартметрологія”