Одна з найуспішніших тернопільських журналістів – Діана Дуцик – очолила сайт MediaSapiens

Поділитися

Діану Дуцик призначено редактором сайту MediaSapiens, запущеного громадською організацією «Телекритика» в рамках однойменного порталу за донорської підтримки проекту «У-медіа» (USAID).

«Медіатематика завжди була в полі мого зору, незалежно від того, де я працювала. Тепер є хороша можливість сконцентруватися на цій тематиці. Думаю, що мій попередній досвід, і не лише журналістський, але й науковий та викладацький, тут буде в нагоді. Є чимало ідей, які неможливо було реалізувати в рамках тих проектів, у яких я раніше працювала, але для MediaSapiens, мені здається, вони дуже органічні», – каже Діана Дуцик.

Наталія Лигачова, голова правління ГО «Телекритика», зазначає, що від самого заснування у 2010 році проект MediaSapiens має дві головні мети: по-перше, сприяти медіаосвіті широкого кола громадян, які належать до лідерів у різних соціальних сферах. По-друге, допомагати самим медійникам підвищувати свою кваліфікацію, вивчати можливості нових медіа, а також системно дискутувати з приводу етичних проблем професії, журналістських стандартів, проблем свободи слова, суспільного мовлення тощо. «Діана Дуцик має великий як викладацький досвід, так і досвід журналіста-практика, редактора, медійного менеджера. Гадаю, Діана зможе сповна реалізувати його в новому проекті, допомагаючи всім нам покращувати якість інформування громадян в Україні».

 

Нагадаємо, що в липні 2011 року Діана Дуцик пішла з посади шеф-редактора групи сайтів «Главред». Водночас вона й далі викладала в Могилянській школі журналістики. До того пані Дуцик очолювала низку інших проектів, зокрема сайт «ПіК» і тижневик «Без цензури», повідомляє http://www.osvita.mediasapiens.kiev.ua

 

Завтра У Тернополі можна буде поспілкуватись із Савіком Шустером

Завтра у Тернополі відбудеться зустріч Холмської ікони Божої Матері