Продвинуті тернопільські студенти можуть навчатись в Кембріджі

Поділитися
Університет Кембриджу подовжує Українську стипендіальну програму та починає прийом заявок на 2012/13 навчальний рік
“Кількість вступних заявок з України значно збільшилась. Багато молодих людей, які не можуть самостійно сплачувати за навчання в Університеті Кембриджу, нині знають, що вони мають шанс навчатись безкоштовно, завдячуючи Українській стипендіальній програмі”, – повідомила доктор Емма Віддіс, керівник кафедри славістики в Університеті Кембриджу.
“Ми раді, що ця програма виконує своє головне призначення – надати найбільш талановитій українській молоді можливість здобути таку престижну освіту та досягнути вершин у сфері своєї професійної діяльності”, – додала вона.
Українська стипендіальна програма заснована в 2010 році за ініціативи та фінансової підтримки Дмитра Фірташа. В 2012/2013 навчальному році стипендіальна допомога буде надана 5 студентам для проходження однорічного навчання у магістратурі Університету Кембриджу за одною з 50 гуманітарних спеціальностей.
Претенденти повинні мати або здобути найближчим часом академічну освіту, а також на високому рівні володіти англійською мовою.
Прийом вступних заявок триває з 1 вересня 2011 року до 2 грудня 2011 року.
Стипендія буде покривати оплату навчання та проживання в Університеті, а також інші витрати, в залежності він фінансових потреб студента.
Більш детальна інформація про Українську стипендіальну програму в Університеті Кембриджу доступна на сторінці: http://www.cambridgetrusts.org/partners/dmitry-firtash.html

У Тернополі найбільше читають Василя Шкляра

13 вересня у Лозах вшанують пам’ять великого майстра слова Бориса Харчука