У Дмухівцях ледь не згоріло пів мільйона

Поділитися

21 вересня 2011 року о 19 год. 28 хв. на пункт зв’язку 18-ї підпорядкованої державної пожежної частини Козівського району відділу Управління МНС України в Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу на території ТОВ «Агропродсервіс-інвест», що в с. Дмухівці Козівського району.

На місце події одразу було направлено рятувальників. По приїзду, вони встановили,  що горіло насіння соняшника в двох бункерах сушильного агрегату «БВ-25». Внаслідок сухої погоди існувала загроза швидкого розповсюдження полум’я на сусідні бункери. До ліквідації пожежі було залучено особовий склад підрозділу місцевої пожежної охорони с. Козлів Козівського району та пожежно-рятувального відділення ПДПЧ-18 Козівського районного відділу УМНС. Завдяки спільним зусиллям рятувальників вже о 20 год. 50 хв. пожежу було локалізовано в 1-му бункері сушки, а о 23 год. 30 хв. – у другому. Повністю полум’я вдалось погасити о 00 год. 50 хв. 22.09.2011.
Пожежею було знищено близько 7 тон насіння соняшника, завдано матеріальних збитків орієнтовно на суму 25 тис. гривень. Врятовано матеріальних цінностей орієнтовно на суму 690 тис. гривень
На місці події працювала оперативна група Управління МНС України в Тернопільській області. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Заступник Тернопільського губернатора розвиває приватний бізнес

До 1 листопада на Тернопіллі порахують всіх собак