У Тернополі спробують нагодувати і зігріти

Поділитися

Благодійна акція “Нагодуй і зігрій” . Її організатори – волонтери громадської організації із захисту безпритульних тварин “Ноїв ковчег” – будуть збирати речі для тварин, які живуть у притулку в селі Дичків. Там завжди одночасно перебуває близько 50-60 тварин: від великих до цуценят.Тому в притулку необхідні покривала, простирадла, подушки, бинти, вата та інші медикаменти, кастрюлі і миски. А також різноманітні крупи, овочі, готові мокрі і сухі корми, м’ясні вироби.
На даний час у притулку села Дичків перебуває більше 50 собак різного віку і породи. Тварини потрапляють сюди по різному: їх привозять централізовано після відлову, віддають самі господарі, які неспроможні утримувати собаку, чи втратили до неї інтерес; тварин підбирають пораненими прості громадяни або члени організації, працівники притулку.

Потрапивши у цей притулок собака перестає бути бездомним: йому забезпечують нормальне харчування, медичну допомогу, чистоту і догляд. «Ноїв ковчег» надає можливість господарям професійно стерилізувати тварину, іноді це роблять безкоштовно, якщо господар не може заплатити. Лікують тут і безпритульних хворих песиків. Уже стерилізованих і здорових тварин притулок пропонує і потенційним господарям, яких лякає можливість численного потомства собаки… Саме робота таких закладів, вірять організатори, допомагає вирішити проблему бродячих собак. Адже, тут на противагу отруєнням тварин чи відстрілу пропонуються дієві гуманні методи.

Місце здибанки – біля ТНПУ ім. Гнатюка

13:00 – 15:00

Мій лицарський хрест

Тік вирушає у «Весільний» тур: 17 жовтня здибанка у Тернополі