У Зборові на освітянах “зекономили” 199 тисяч

Поділитися

Працівники міжрайонного контрольно-ревізійного відділу в Зборівському та Козівському районах провели  планову ревізію відділу освіти Зборівської РДА.

Ревізією встановлено  порушень на загальну суму 199  тис. грн.

Зокрема, в внаслідок порушення фінансової дисципліни проведено зайве нарахування та виплату заробітної плати працівникам відділу освіти в сумі 45  тис. грн. та, як наслідок, зайво перераховано внесків до державних цільових фондів на суму 16,52 тис. грн. Одночасно встановлено недоотримання зазначеними працівниками доплат та відпускних на суму    38,9 тис. грн.

За рахунок бюджетних коштів здійснено  покриття витрат сторонніх юридичних осіб на суму 8 тис.грн.

Також ревізією встановлено завищення  вартості будівельних  робіт у приміщеннях загальноосвітніх шкіл на суму  10  тис.грн.

Крім цього встановлено завищення в кошторисі потреби у бюджетних коштах на суму 32,8  тис.гривень.

Під час ревізії працівникам відділу освіти дораховано доплати та відпускні в сумі 38   тис.грн. та зайво нараховану заробітну плату в сумі 17 тис.грн. та зменшено відрахування в державні фонди на суму 6  тис. грн, відшкодовано вартість завищених будівельних робіт в сумі 9  тис.грн.

За наслідками ревізії  на осіб, які допустили дані порушення, складено протоколи про адміністративні  правопорушення  законодавства з фінансових питань та бюджетної системи України.

Матеріали ревізії передано в прокуратуру Зборівського району та поінформовано голову Зборівської районної державної адміністрації.

 

Прес-служба КРУ

в Тернопільській області

У Кременецькому ліцеї “начудили” на 234 тисяч

Водія, що втік з місця пригоди знайшли через 15 годин