За вісім місяців 2011 року до депутатів Козівської районної ради за матеріальною допомогою звернулось 86 жителі Козівського району

Поділитися

Ставши головою районної ради, Петро Репела ініціював питання щодо створення депутатського фонду у Козівській районній раді. Відтак, на зсіданні другої сесії Козівської районної ради 22 грудня 2010 року було прийнято рішення «Про затвердження положення про прядок та умови надання одноразової грошової допомоги з фонду Козівської районної ради та утворення відповідної комісії». Під час засіданні третьої сесії прийнято рішення «Про районну програму фінансування фонду Козівської районної ради у 2011-2015 роках для надання разової грошової допомоги».

«Метою створення даного фонду є надання грошової допомоги найменш соціально вразливих категорій населення, які перебувають у складному матеріальному становищі внаслідок проведення складних медичних операцій та тривалого і дорогого медикаментозного лікування , стихійного лиха, нещасного випадку, інших ускладнюючих обставин», – розповів ініціатор даного питання голова Козівської районної ради.

За словами Петра Репели, за вісім місяців 2011 року до депутатів Козівської районної ради за матеріальною допомогою звернулось 86 жителі Козівського району.

«59 заяв про надання матеріальної допомоги на лікування, 26 заяв про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем, 1 заява про надання матеріальної допомоги у зв’язку із стихійним лихом. Таким чином з депутатського фонду уже використано 38110 гр. 58% коштів від загального річного фонду», – констатував політик.

Допомога з фонду Козівської районної ради надається на підставі звернення депутата Козівської районної ради.

До звернення депутата Козівської районної ради додаються наступні документи:

– заява громадянина на ім»я депутата Козівської районної ради;

– копія паспорта громадянина України (сторінки, де вказано прізвище, ім»я, по – батькові, дата народження, серія і номер паспорта, коли і ким виданий, місце реєстрації).

– копія довідки про ідентифікаційний код;

– акт обстеження матеріально – побутових умов або довідка відповідних установ(селищна або сільська рада, лікувальний заклад, пожежна частина,міліція тощо), яка засвідчує необхідність надання допомоги.

Василь Деревляний: «Неприпустимим є надання представниками нинішньої виконавчої гілки влади переваг чи фінансової підтримки одній релігійній конфесії»

Земельна афера у Тернополі! Освітяни Тернополя не можуть взяти клаптика землі із виділених 13 гектарів