Заява Тернопільської Крайової Організації Народного Руху України

Поділитися

У вересневі дні 2011 року НРУ святкує 22 річницю з дня заснування. Закономірно, що перша організація була створена саме в Тернополі. Розпочавши боротьбу за самостійну державу, Рух пройшов славний шлях від масової всенародної організації до партії, яка під керівництвом В’ячеслава Чорновола та його соратників виконала і продовжує виконувати головне  завдання – служіння Україні.

У ці дні ми молитвою згадуємо  рухівців, які завершили життєвий шлях. Слова глибинної вдячності висловлюємо  побратимам, які незважаючи на всі переваги і недоліки, працювали для держави і не міняли рухівських ідеалів.

Висловлюємо слова презирства тим, які постійно змінювали партійну приналежність, зрадили пам’ять  В. Чорновола, використали партію для приватних інтересів, а в нинішні часи, коли так потрібна єдність демократичних сил, щоб зупинити зародження авторитаризму, голосять, що Рух « вже не той».

Народний Рух України конкретними справами довів готовність до єдності. Як в минулі роки так і в майбутньому ми готові до взаємодії,  не дозволимо протиборства  на виборах всіх рівнів між людьми готовими  до розвитку і  утвердження національних ідеалів.

Дай Боже щастя українцям, дай Боже сили для щоденної боротьби за розбудову державності.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Голова Тернопільської крайової організації   Народного Руху України  А. Вихрущ

8.09.2011р.

«Діалог двох культур 2011» відбувся у Кременці

Facebook отримав $0,5 млрд прибутку за перше півріччя