БЮТ чи БОТ?

Поділитися

Не встигли висохти чорнила на обвинувачувальному вироку Юлії Тимошенко, як в її оточенні почалися сварки і суперечки. Керівники партії “Батьківщина” і парламентської фракції розпочали безкомпромісну боротьбу за крісло лідера.

Зокрема, в середовищі народних депутатів України з “БЮТ-Батьківщина” вже навіть не приховують конфлікту, що вилився у відкрите протистояння між першим заступником голови партії Олександром Турчиновим та головою опозиційного уряду Сергієм Соболєвим, який також очолює партію “Реформи і порядок”. Вони ніяк не можуть визначити, хто з них найважливіший.

Соболєв, як і належить тіньовому прем’єр-міністру, відкрито ображає Турчинова і звинувачує його в несправедливому розподілі коштів. Очевидно, що насамперед не вистачає грошей самому Соболєву, бо чим займається його уряд нам так і не вдалося з’ясувати (http://daily.com.ua/articles/1/2011-10-149185.html).

А Турчинов, в свою чергу, підозрює колегу в тому, що той хоче зайняти місце лідера. В кріслі голови ВО “Батьківщина” він бачить себе, і тільки себе. А БЮТ тоді можна буде перейменувати на БОТ – Блок Олександра Турчинова. Щоправда, його участь у виборах міського голови Києва засвідчила, що БОТ, принаймні в столиці, популярністю не користується.

Загалом, якщо говорити, що “святе місце порожнім не буває”, то у ВО “Батьківщина” це місце певний час таки буде порожнім. Бо хто переможе в цій підкилимній боротьбі, наразі, не зрозуміло.

Якщо врахувати ще амбіції Наталки-Луганчанки, яка вже потирає руки через те, що справі Юлії Володимирівни знову виринула тінь її давнього і близького друга Павла Лазаренка, то справа з лідером ускладнюється ще більше.

Як Болєщук еротично вітав Хомінця, а Барна “блудив” із Зінкевичем

Степан Барна запрошує