Бразильський серіал про Щепановського триває

Поділитися

Горе-бізнесмен Щепановський, справа якого тягнеться ще від червня, знову «в дамках». Сьогодні із зали суду він, як завжди, пішов скоріше, ніж хотілося б усім ошуканим людям. Версія такого «прискореного процесу» чимраз краща – то п. Зіновію погано стає, то адвоката нового потребує…а судді тільки те й роблять, що слухання переносять. Цей раз не став винятком. Нова «представниця Феміди», яка ще минулого разу вимагала час для ознайомлення з документами, раптово захворіла. Щоправда суд продовжився і без її участі.

Та суд таки перенесли. Причина – неявка потерпілих, яких щораз стає все менше і менше. Сьогодні з 22-ох, які ще недавно вимагали справедливого суду над шахраєм, явилося навіть не половину. Так, лише семеро підтвердили свої позови до підсудного, інші так і не прийшли, хоча знали про дату судового слухання. За словами людей, які були на суді, така ситуація може повторюватися раз у раз, адже більшість обдурених Щепановським пайовиків перебувають закордоном на заробітках.

Суддя Тарас Багрій оголосив перерву до 3 листопада. До цього часу ошуканих вкладників примусово змусять явитися у залі суду…але чи вдасться? Далі буде…

Лілія Куленич

Кому яке діло до тих тернопільських доріг…

На “Аляску” ходитиме тролейбус