Едуард Романюта заспіває з читачами журналу

Поділитися

З сьогоднішнього дня в журналі «ТелеСемь», а також на порталі tv.ua стартує зірковий конкурс, переможці якого отримають можливість записати пісню з Едуардом Романютою у професійній студії!

Про це 18-річний співак розповів під час онлайн-конференції на сайті tv.ua. Умови конкурса досить прості: треба надіслати свої анкетні дані до редакції сайту і тижневика «ТелеСемь», фотографію і декілька рядків про те, чому саме твоя кандидатура гідна запису пісні з популярним артистом.

-Ніколи не забуду свою першу появу у студії – від хвилювання навіть спітніли долоні, – згадує Едуард Романюта. – Тому перед тим, як приступити до запису, ми з переможцями конкурсу поспілкуємося, щоб краще пізнати один одного.

Переможці конкурсу записуватимуть пісню «Берега» з репертуару Едуарда. Доречі, саме с цим треком Романюта пройшов до фіналу національного відбору «Євробачення» в минулому році. Тоді пісня, як у цілому і виступ артиста, отримала високу оцінку членів журі.

Після анонсу конкурсу на tv.ua Романюта відправився на відео-конференцію в RegioNews, щоб поспілкуватися зі своїми шанувальниками, яких після кліпів «Берега» і «Спаси меня» стає все більше і більше. Детальніше про те, як проходила інтернет-зустріч з фанатами можна подивитись

Продаєте квартиру чи авто? Не забудьте сплатити податок!

Компанія Київстар оголосила про початок продажів смартфонів під власним брендом