Гойдалка від мера

Поділитися

20 років на прибудинковій території будинків, що по вулиці Протасевича 16 та 16а небуло не те що ігрового майданчика, а навіть звичайної гойдалки. Цей факт змусив нашого «добродушного» мера поглянути у сторону дітлахів по-новому. Крім вже згаданої вулиці, новозбудовані сучасні ігрові майданчики тепер можна побачити на вулиці Лук’яновича та Чернівецькій, мешканці яких звернулись до міського голови з відповідним проханням.

–          Ми аналізуємо усі звернення мешканців щодо оновлення майданчиків, обираємо будинки які найбільше цього потребують, – пояснює Сергій Надал.

Начальник управління ЖКГ Володимир Болєщук додає, що це не одноразова акція, адже все у межах про фінансової з міського бюджету програми «Дитячі майданчики».

–          Крім того до будівництва долучаються депутати-мажоритарники, підприємці, небайдужі тернополяни, – каже пан Володимир.

У мерії підсумовують, що від початку дії програми, протягом цілого року і дотепер, вдалося встановити 16 нових дитячих майданчиків у дворах тернополян. Прогнозують, що наступного року їх чисельність значно зросте, адже все починається з малого.

Лілія Куленич

Петро Гоч: “Сьогоднішій мітинг-реквієм визволетелям не мав до політики жодного відношення”

На підготовку до Євро-2012 грошей у Тернополі немає