Хто кого: Гута бреше чи Муц піариться?

Поділитися

Сезонні явища чи початк кінця? Хто винен у тому, що акції відомого фермера з Тернопільщини невпинно падають в ціні? Чи не регіонал Орест Муц, який запідозрив Івана Гуту в ухиленні від сплати податків? Нагадаємо біло-блакиктий нардеп з Тернополя, що останнім часом «кучує» в Києві спямував запити в правоохоронні органи, аби останні перевірили його догадки. За словами пана Ореста, власник аргохолдингу групи компаній «Мрія» ховає від податківців мільйони, з якими йому не сила розлучитися.

Якщо вдатися до підрахунків, то можна сказати наступне –  в серпні-вересні ціна на 1 одну акцію “Мрії” з липневої позначки 7,35 євро впала практично на 2 євро і складала 5,35-5,40 за акцію. Відносний же рівень падіння складав тоді близько 30-35%. Але вже минулого тижня брокери ризикнули виставляли ціну продажу в проміжку 5,40-5,50 євро за акцію, однак великих об’ємів торгів на біржі зафіксовано не було.

Таке знецінення колись «золотих» акцій спеціалісти намагаються виправдати тим, що така ситуація могла бути спричинена діями уряду, який нещодавно відклав на 2013 рік плани щодо зняття мораторію на вільний продаж земель сільськогосподарського призначення.

Чим закінчиться протистояння марнослівного депутата з гусятинським аграрієм і що буде з акціями «Мрії» ми зможемо побачити вже унедалекому майбутньому…Чекаємо

Лілія Куленич

Тернопільська ОДА нагородила кращих автомобілістів області

Росія відмінила 10 поздів через перехід України на зимовий час