Як чесно Батьківщині служити, за рахунок держави професію отримати та своє майбутнє забезпечити. Варіант від корвету «Тернопіль»

Поділитися

З 17 до 19 жовтня ц.р. в м. Тернополі перебуватиме Олександр СЕРДЮК Олександр, заступник командира корвету „ТЕРНОПІЛЬ».

Метою перебування на тернопільській землі є підбір молодого поповнення для служби на корветі «Тернопіль».

Якщо в Вас , або в Ваших знайомих є бажання гордо представляти Тернопільщину на Чорному морі, просимо звертатись. Служба на корветі «Тернопіль» не тільки почесна, а й корисна.

В державі криза, високооплачуваної роботи майже не має. В цей скрутний час корвет виходить в Чорне, Мармурове та Середземні моря, з метою захисту наших кордонів та торгових суден.

Молоді хлопці отримують:

–         Можливість отримати морську професію та досвід (після служби фахівців з корвету «Тернопіль» без проблем беруть моряками на будь-який корабель дальнього плаванння).

 

–         Можливість побачити світ (корабель систематично бере участь в закордонних плаваннях та є учасником ряду НАТО-вських програм).

 

 

–         І ще багато і багато іншого…

           З повагою, Тарас Білан

P.S.  Коротка інформація про останні виходи корвету «Тернопіль» на навчання

1. http://www.youtube.com/watch?v=-8uM_VKCERs&feature=related

2. http://www.youtube.com/watch?v=V467eUGXaQQ

Згідно плану бойової підготовки Збройних Сил України на 2011 навчальний рік у вересні поточного року проводились широкомасштабні навчання «Адекватне реагування 2011».

Основними завданнями були:

1.Перевірити готовність кораблів до виконання завдань за призначенням у ході протидесантної оборони.

2. Удосконалити злагодженість органів управління силами під час виконання завдань за призначенням, організацію взаємодії між кораблями та частинами Військово – Морських Сил та частинами інших видів Збройних Сил України.

3.Підвищити практичні навички командирів усіх ланок в управлінні силами при виконанні завдань протидесантної оборони кримського операційного району.

4.Удосконалити морський, польовий вишкіл військових частин та підрозділів.

5.Дослідити питання організації міжвидової взаємодії, визначити проблемні питання та напрямки роботи щодо їх усунення.

Час проведення: 19 діб (12.09.11 – 30.09.11)

Місце проведення: на стаціонарних пунктах управління, у пунктах постійної дислокації, морських полігонах.

Практичні дії під час навчання „Адекватне реагування – 2011” проводились у три етапи протягом 18 діб.

Згідно з рішенням Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України до участі в тактичних навчаннях «Адекватне реагування-2011» залучався корвет «ТЕРНОПІЛЬ».

За цей період екіпажем корабля було пройдено багато морських миль, відпрацьовано та проведено низку корабельних бойових навчань, здійснено постановку корабля на якір в районі бухти Судак, проведено заправку паливом у штормових умовах від танкеру «Фастів», проведено патрулювання визначених районів по недопущенню потрапляння в район проведення стрільб цивільних суден.

На переході морем було проведено практичні стрільби з РБУ-6000 (реактивно-бомбової установки) особовим складом мінно-торпедної бойової частини.

Серед екіпажу корвету «ТЕРНОПІЛЬ» є чимало вихідців з Тернопільщини, зокрема: старший матрос Грищук Михайло Миколайович, матрос Ільків Петро Васильович, матрос Стукало Володимир Ярославович, матрос Хрик Володимир Іванович, старший матрос Мандар Василь Михайлович, матрос Боднар Василь Степанович, матрос Наконечний Віталій Васильович.

Командування корабля, весь екіпаж щиро дякує рідним та близьким за виховання вище вказаних синів землі Тернопільської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Тернополі пропонують в оренду майже пенхаус – пакгауз

Зелений туризм – це перспективний напрямок бізнесу