Як тернопільські “свободівці” пробують викрутитися через підвищення тарифів

Поділитися

У останньому номері газети “Тернопіль вечірній”, яка  є рупором міської ради, розміщено статтю “Нові тарифи у Тернополі дозволять підвищити якісь та з економити гроші за ненадані послуги”. Стаття без підпису. Воно й зрозуміло. У ній йдеться, що для підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Тернополі є правові і економічні причини. Тільки у ній не має жодного слова, що мерія під керівництвом “свободівця” Сергія Надала зробила, щоб тарифи не підвищувати. У статті йдеться як нам тепер файно буде жити: тернополяни окремо платитимуть за комунальні послуги, за вивезення сміття, за обслуговування ліфтів.Таке враження, що то меру в кишеню підуть кошти з підвищення. Та замість того, щоб вибачитись перед громадою міста, що не зуміла “свободівська команда” знайти виходу із ситуації і змушена підвищити ціну на компослуги, у статті вішають лапшу, яке” благоденствіє” запанує після підвищення.

Можливо, простіше громаді Тернополя найняти фахових економістів, ніж допускати до влади політиків, які постійно піаряться за кошт громади?

Нововведення “свободівців” такі: за збір і вивезення сміття мешканці будинків платитимуть 3 гривні 15 копійок на місяць з особи, що прописана в квартирі. Тариф на послугу з технічного обслуговування ліфтів становитиме 22 копійки за квадратний метр житлової площі.

15-16 жовтня у Тернополі буде найбільша в Європі повітряна куля

У Добриводах місця утримання засуджених адаптують згідно з вимогами Європейського Союзу