Янукович побоявся дежавю і до Львова не поїде

Поділитися

Вчора, 28 жовтня стадіон “Арена Львів” відвідав президент Віктор Янукович, передає кореспондент gazeta.ua. Після його виступу стало відомо, що він не буде брати участь у церемонії відкриття спортивної споруди до Євро-2012.

“Коли я летів і дивився з літака, зрозумів, що тут ще багато проблем. Однак зараз будівельники та місцева влада мене запевнили, що все гаразд, і що мені якнайшвидше треба їхати звідси, щоб вони продовжили приготування. Мені дають гарантії, і я довіряю”, – сказав Янукович.

Президент запевнив, що зараз саме час відкривати стадіон, адже цьому сприяють і погода, і температура.

“Ще півтора роки тому мало хто вірив, що ми це зробимо. Було багато скептиків. “Навіщо ви сюди їздите? – говорили вони мені. – Все одно нічого не зробите. Навіщо вам стадіон?” Але країна має майбутнє. З такими настроями жити не можна. Я дякую будівельникам, які ще сьогодні і завтра будуть працювати”, – зауважив Янукович.

Слід зазначити, що до відкриття стадіону “Арени-Львів” залишилась доба, проте будівельні роботи ідуть у повному обсязі. Інфраструктура навколо стадіону ще не готова. Тут кладуть бруківку, їздять вантажні автомобілі, купа піску.

У чаші стадіону поставили сцену, вже увечері мають проводити репетиції американської співачки Anastacia.

Проте західна трибуна стадіону також ще не готова. Не всі крісла вмонтовані, нижній балкон не засклений, а дах є лише над віп-сектором. У разі дощу або снігу глядачі двох крайніх сторін західної трибуни змокнуть. На стадіоні сьогодні працюють близько півтора тисячі робітників та 95 одиниць техніки.

Чергове ДТП. Цього разу в Кременці

Тернопільська податкова інспекція знайшла “управу” на підприємців