Тернопільська податкова інспекція знайшла “управу” на підприємців

Поділитися

Від початку цього року податківці Тернопільської області провели 230 перевірок підприємств, установ та організацій, які сплачували податок на доходи із заробітної плати найманих працівників. За наслідками перевірок додатково нарахували 3,4млн. грн. Про це повідомляють у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Тернопільській області.

Для прикладу, під час планової перевірки правильності нарахування та своєчасності утримання і перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб одного із підприємств Кременеччини встановлено, що підприємство здійснювало виплату коштів населенню за оренду земельних паїв, однак податок на доходи фізичних осіб не утримано. Крім цього, виявлено виплату заробітної плати працівникам нижче встановленого законодавством рівня та несвоєчасне перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб. Як результат – бюджет недоотримав 16 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Загалом за наслідками перевірки додатково нараховано 18 тис. грн. податків та штрафних санкцій. Про встановлені порушення проінформовано прокуратуру та управління праці.

Янукович побоявся дежавю і до Львова не поїде

Сумна картина сьогодення – на Тернопільщині живуть найбідніші люди