На Тернопільщині внаслідок витоку газу вибухнув будинок, в якому знаходились люди

Поділитися

16 жовтня в селі Супранівка Підволочиського району близько 13.00 пролунав потужний вибух. Його причиною називають проблеми із системою пічного опалення. МНС-ники вважають, що одна з труб у домі пропускала газ. І поки фахівці остаточно з’ясовують розмір матеріальних збитків та єдиновірну причину вибуху, усе село занепокоєне даним фактом. Оперативна група Управління МНС України в Тернопільській області, яка працювала на місці події повідомляє, що в одноповерховому будинку знесло кілька стін, а дах повалився одним краєм на землю. Таким чином, оселя більше не придатна для проживання.

На щастя, двоє людей, які знаходилися на час трагедії в приміщенні живі, хоч і не без ушкоджень – власницю будинку з опіками І-ІІ ступеня обличчя, правої сторони стегна та гомілки, відправили до Підволочиської центральної районної лікарні. Інший потерпілий – її співмешканець нагляду лікарів не потребував.

У центрі зв’язків з громадськістю облуправління МНС невтомно повторюють, що в разі підозри витоку газу в жодному випадку не варто самотужки намагатися «виправити» ситуацію, а негайно телефонувати а номером 104 – аварійна газова служба.

Лілія Куленич

Як мер Тернополя “ліпив” пам”ятник Незалежності (відео)

У «справі Тимошенко» вирішується майбутнє політичної конкуренції в Україні