Нардеп Костенко обіцяє Україні принципово нову політичну силу

Поділитися

Після прийняття Верховною Радою України закону «Про вибори» почнуться конкретні кроки щодо формування політичного об’єднання, яке виведе Україну на європейський рівень та допоможе, нарешті, змінити життя українців на краще, утворивши в державі зовсім інший економічний потенціал. Про створення такої політичної сили правого спрямування заявив народний депутат Юрій Костенко, перебуваючи з робочим візитом в Тернополі.

За словами нардепа, справа не стоїть на місці і процес формування політичного об’єднання вже розпочався. І хоч Костенко не називав конкретних партій, політичних лідерів, які готові приєднатися до нього, він запевняє – усе буде принципово відмінним від того, що було досі: «Раніше шукали вождя – під нього інші політичні сили вишиковували свої партійні ряди і йшли на вибори. Це блок Віктора Ющенка «Наша Україна», Блок Юлії Тимошенко… зараз, фактично, за таким принципом формується і блок Яценюка. Це шлях в нікуди, бо вождиські партії – це тоталітаризм. Лише команда однодумців у парламенті та уряді на чолі з президентам, який стоїть на таких же позиціях, здатна в Україні проводити системну політику».

Зі слів Юрія Костенка очевидним є й те, що команда однодумців ще не сформована, але нова політична сила, однозначно, об’єднає сильних характером та духом людей, що готові будуть не просто «протирати штани» на Банковій, а жити Україною…Що ж, нам залишається лише чекати та надіятися, що політика колись даватиме ефективні наслідки, а не закінчуватиметься пустослів’ям.

Лілія Куленич

Де тернопільські студенти вечірком відриватимуться?

В результаті ДТП загинув пішоход