Де тернопільські студенти вечірком відриватимуться?

Поділитися

Хороші новини для любителів відпочити “по поводу” і без! Сьогодні все свідоме студентство відзначає День укаїнського студента, з чим ми їх і вітаємо! Та що ж нині готові запропонувати місцеві роважальні заклади? Афіші нічних клубів майорять різнокольоровими закликами прийти у цей вечір саме до них, проте що дійсно зацікавило спудеїв найбільше знають тільки вони самі:

Ольга Гайдук, Технічний коледж (18 років): Очі робігаються, куди не глянь…Але відсвядкувати потрібно однозначно –  не все ж життя нам студентами бути. Ми з друзями вже давно вирішили для себе, що підем у Holiday Concert Hall , там ще й хедлайнером вечора Дзідзьо буде зі своєю програмою. Думаю, у нас залишуться приємні спогади.

– Іван Когут, ТДМУ (23 роки): Навчання у вузі зобовязує з кожним роком все більше часу приділяти науці. Але в році є такі дні, коли хочеться про все забути і просто весело провести час, сьогодні один них. Куди підемо? Мабуть, RIVERPOOL оберемо  ми з друзями часто відвідуємо його – і додому недалеко і атмосфера завжди святкова.

– Олена Шляхтун, ТНПУ (20 років): Молодь –  це така група людей, яка постійно любить пригоди і всіляко шукає їх у повсякденному житті. Студенти  –  це та ж молодь, але ми любимо ще й халяву… У клубі PARTY CLUB  постійно лояльні ціни, якраз те, за чим і полюємо. Гадаю, сумувати цього вечора у нас просто не вийде, адже в повітрі чути святом.

Піти, дійсно, є куди…проте були відповіді, які мене особисто дуже здивували:

Ростислав Сардюк, ТНЕУ (21 рік): День студента? Справді? Незнаю…для мене це не свято, тому й не відзначатиму його. Ще й понеділок…

– Ілона Кравченко, ТНПУ (19 років): Ніколи святкувати, справ багато…Та й кому це потрібно?Зайвий привід втілити в життя фразу “водка  пить. земля – валятся”

От такі справи, виявляється, серед молодих і “зелених” є як оптимісти, так і песемісти, в яких погляди на життя кардинально розбігаються. Але незаперечним залишається один факт – кожен живе так, як вміє, може і хоче, тому осуджувати людей за їхній вибір нічого.

А усіх, хто таки любить святкувати по-справжньому, ще раз вітаємо з Днем українського Студента, бажаємо радості, вічної молодості, постійних веселощів, успішної сесії та поступливих викладачів. І хай декан та “енки” обходять Вас стороною…А зараз, час веселитися!!!SHOW MUST GO ON…

Лілія Куленич

У «справі Тимошенко» вирішується майбутнє політичної конкуренції в Україні

Нардеп Костенко обіцяє Україні принципово нову політичну силу