Скоро від каплички не залишиться і сліду….обіцяє тернопільська влада

Поділитися

 До свята Покрови, тобто вже менше ніж за 4 дні влада міста обіцяє «розправитися» з рештками руїн, що залишились від зруйнованої каплиці у парку Національного відродження. Там і далі продовжують молитися сектанти і обіцяють не покидати цього місця. Раніше члени незареєстрованої релігійної громади погрожували всесвітнім розголосом даної справи і обіцяли будь-що відновити зруйновану споруду. Та почати нове будівництво цього разу їм навряд дозволять – там постійно чергує наряд міліціонерів, які стежать за порядком і недопущенням конфліктів між вірянами та робітниками, що працюють над остаточним демонтажем.

Щодо виконаних робіт, то наймані працівники забрали хрест, який був встановлений поблизу джерела, а також спробували підірвати вежу, яка не піддалася через спеціальне внутрішнє укріплення сталевим армуванням.

У понеділок, 10 жовтня з самого ранку над демонтажем вежі працювали двоє чоловіків, котрі металевими ломами вибивали каміння з вежі, аби послабити конструкцію дзвіниці. В той же час з десяток чоловіків займались завантаженням залишків муру у вантажівку для негайного вивезення подалі від очей членів релігійної громади.

Лілія Куленич

Як у Бучачі відбувся флеш-моб “Намалюй квітку”

Сергій Надал – молодець! У Тернополі розпочався опалювальний сезон