Сьогоднi День бiлоi тростини

Поділитися

Директору Тернопільського УВП Львівського УТОСу

д.  Л.Р. Хрунику

 

вул. Академіка  Студинського, 13

Шановний Любомире Романовичу!

 Настійливо просимо Вас розглянути можливість виділення одного із приміщень на 1-му чи 2-му поверсі у виробничому корпусі Тернопільського УВП  для переобладнання його у  культурно-мистецький центр «Дозвілля», оскільки нині  учасники художньої самодіяльності змушені проводити репетиції та свої концерти у підвальному приміщенні з поганою вентиляцією і сирістю, що не відповідає жодним санітарним нормам, шкодить здоров’ю як виступаючих, так і глядачів.

Учасники центру «Дозвілля» мають високу професійну кваліфікацію, вони отримують призові місця та високі нагороди на пісенних конкурсах України, тим самим підносячи авторитет як Тернопільського УВП, так і Тернополя зокрема. З морально-етичної точки зору не можна надалі допускати, аби пісня і музика, яка гріє та возвеличує душу людей з обмеженими можливостями, лунала у напівпідвальному сирому залі.

Вважаємо, що Ви, як керівник, котрий вболіває за доручену справу, як ніхто розумієте та переживаєте за обділених здоров’ям, але винагороджених талантом людей, і докладете максимум зусиль, щоб знайти усі можливості для надання відповідного приміщення культурно-мистецькому центру «Дозвілля».

 

Відповідь просимо надіслати в Тернопільську міську раду (вул. Листопадова, 5)

Прийнято на 14 сесії Тернопільської міської ради  30 вересня 2011 року.

Тож який він, Надал…і кому вірити?

Урочисте відкриття стадіону у Збаражі несе загрозу громадянам