Стриптизерка заробляє за місяць 8 тисяч, а сексом по телефону – 4 штуки

Поділитися

24-річна Олена з Хмельницького 2 роки працює стриптизеркою у одному із столичних стрип-клубів. За місяць заробляє 8 тис грн.

“Про роботу дізналася з реклами в метро. Обіцяли зарплату від 10 тисяч гривень, отримую – 8. Подруга сексом по телефону заробляє вдвічі менше. У деяких клубах стриптизерки й танцівниці мають тисячу баксів на тиждень. Звісно, сплять із клієнтами. Танцювати навчилася за тиждень. Мала по два уроки на день. Спочатку вчили ходити, крутитися, потім – еротично знімати трусики й бюстгальтер. Змусили скинути 5 кілограмів. Місяць попрацювала і схудла так, що адміністраторка просила поправитися назад”, – розповіла дівчина.

Має параметри тіла 90-62-93.

“Досі важу 50 кілограмів, хоч жру, як мужик. Після зміни о шостій ранку нас годують. Можу за раз з’їсти тарілку борщу з м’ясом, дві порції суші й півкурки-гриль. Розмір грудей, талії та сідниць – не головне. Скільки клієнтів – стільки й смаків. Не люблю росіян, вони вульгарні й скупі. Можуть шльопнути по сідницях, щипнути за ляжку, а від цього синяки остаються. Ніколи не пригощають і не дають чайових. Коли знімаю ліфчик, кидаю його в залу. Один пацан із Пітера зловив і віддавати не хотів. Вимагав за ліфчик танець, потім почав кричати, що дасть 100 доларів, якщо пересплю з ним. За 100 доларів я його навіть не поцілувала б. Був п’яний, охоронці розказували, що обригав весь туалет”, – зазначила Олена.

Прочитати детальніше про особливості цієї професії можна у журналі “Країна” № 39 (92) за 16 вересня 2011 року, повідомляє “Газета по-українськи”

 

Надал, Кайда і Муц ділять в Тернополі аптеки і магазини?

За лікарняні платитимуть по-іншому