Тернопільському національному економічному університету виповнилося 45 років

Поділитися

Сорокап’ятиліття своєї діяльності відзначає Тернопільський національний економічний університет.

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда привітав вуз із ювілеєм:

Шановні професори, викладачі! Дорогі студенти! Щиросердо вітаю вас із такою поважною датою. Ваш навчальний заклад завдяки своїм науковим досягненням, талановитим випускникам здобув шану та повагу не лише на Тернопіллі чи в Україні, а й далеко за межами нашої держави. Куди б не потрапляли колишні студенти ТНЕУ, вони демонструють хорошу фахову підготовку, кращі людські риси, міцні засади національно-патріотичного виховання. Досягнення та розробки ваших дослідників стоять в авангарді вітчизняної науки. У багатьох країнах світу відомі щорічні міжнародні економічні форуми, які проводяться ТНЕУ. Ці зустрічі на найвищому рівні давно вже стали візитівкою не лише університету, а й області в цілому.

Вміють у вас не лише вчитися і працювати. Великою популярністю у краї користуються мистецькі колективи університету. Неодноразово краяни гордилися досягненнями ваших спортсменів.

Тож успіхів вам і в подальшому, примножувати славу української науки, впроваджувати у життя найновіші її досягнення. Ви вже вписали золотими літерами в історії України ім’я  нашого університету. Тож рівняймося на наші славетні історичні постаті, шануймо наших героїв.

Олексій Кайда подарував університету портрет Степана Бандери та нагородив грамотами обласної ради викладачів вузу-ювіляра.

Як у Тернополі будуть “гріти” тротуари (фото)

Чорним по білому. Вся правда про В’ячеслава Чорновола