У день відкриття НСК “Олімпійський” був у вогні…і не лише фейєрверків

Поділитися

НСК “Олімпійський”, а точніше його  реконструкція обійшлася Україні в 560-585 мільйонів доларів. За словами віце-прем’єр міністра України Бориса Колеснікова, ця сума є доволі прийнятною, як для стадіону, на якому встановлено 70 050 сидінь для вболівальників.

Не обійшлося на прес-конференції і без звичних зауважень попередньому уряду: “Проекту стадіону взагалі не було, адже вони хотіли витратити всього лише 150 мільйонів. Натомість першим же кроком перекреслили ці підрахунки – замовили покрівлю та облицювання на 100 мільйонів доларів, логіка планування просто відсутня”.

Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, з приходом до влади команди Януковича витрати зросли більш ніж вдвічі. При цьому досі громадськість так і повідомляли куди і як були розприділені державні кошти, розписані на проект.

До речі, перші недоопрацювання дали про себе знати вже під час відкриття, яке урочисто проходило в суботу, 8 жовтня. На стадіоні здійнялася пожежа і запалало перекриття даху. Небезпеку вдалося оперативно ліквідувати, проте про деталі інциденту досі невідомі…Тож чи дійсно на всі 100 % НСК “Олімпійський” готовий до “Євро-2012”?

Лілія Куленич

14 жовнтя у Тернополі відбудеться фінальний бій реаліті-шоу “Мій лицарський хрест”

Ярослав Перчишин: “Вояки ОУН-УПА – це вічна слава українського народу”