У Козові відбудеться квест «Листопадовий зрив»

Поділитися

1 листопада 2011 року у м. Козова відбудеться квест-гра для учнівської молоді «Листопадовий зрив». Організатори – Тернопільська обласна організація «Молодіжний Націоналістичний конгрес», Громадська ініціатива «Оновлення  Країни» за сприяння Валентина Наливайченка.

Даний захід приурочений до подій, які відбулися у ніч на 1 листопада 1918 року у м. Львові. Тоді українські військові з допомогою молоді, зокрема тогочасних молодіжних організацій, та цивільного населення здійснили військовий переворот, в результаті якого влада на більшій частині території Галичини перейшла до українців. Дана подія отримала назву – Листопадовий зрив.

Власне квестова гра буде побудована традиційно на логічних загадках, які матимуть історичну тематику. Для кожного учасника передбачені цікаві подарунки, а для переможців цінні призи.

Старт відбудеться у вівторок 1 листопада 2011 року о 16:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченка, що в центрі м. Козова. Аби взяти участь у грі необхідно попередньо зголоситися за тел. 0978970205. Організатори заходу запрошують активну молодь з усіх районів Тернопільської області до участі в квесті.

“Пірова перемога” Луганської обласної ради

Профілактика насильства щодо дітей