У Михайла Цимбалюка нова гризота

Поділитися

Утримання нового стадіону після проведення матчів Євро-2012 у Львові, за попередніми підрахунками, коштуватиме 2 мільйони доларів на рік. Про це розповів голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на Українські національні новини.

“Через високу вартість утримання стадіону створять державну агенцію, яка займатиметься тим, аби стадіон використовувався якомога активніше, – сказав Михайло Цимбалюк. – Ця агенція – ідея віце-прем’єр-міністра Бориса Колесникова. Я не маю сумніву, що оренда стадіону буде сформована таким чином, аби приносити статки як тим, хто проводить заходи, так і державі. Не маю сумніву, що після проведення Євро-2012 львівська спортивна арена, як і інші в державі, функціонуватиме ефективно», – сказав М. Цимбалюк.

Державна агенція керуватиме використанням усіх українських стадіонів, збудованих до чемпіонату за державний кошт. На цих об’єктах буде розвинена інфраструктура, що дозволить проводити там не лише спортивні заходи, а й різні свята, фестивалі, концертні програми, конференції міжрегіонального та загальнодержавного рівня.

Проводячи роботи з облаштування колодязя у Тернополі загинуло двоє людей

Василя Іванчука пограбували