У станиці Тернопіль відбулось Відкриття Пластового Року

Поділитися

Таборове літо закінчилось, але це не привід сумувати. Тернопільські пластуни весело відкрили новий пластовий рік та розпочали активну роботу.

Святкування проходило два дні. Першого дня юнацтво впорядковувало могили бійців загиблих за волю України та залучали тернополян та гостей міста до активних та цікавих молодіжних ігор.

Другий день був більш урочистим та насиченим. Тернопільські пластуни вирушили урочистим вимаршем вулицями міста, відвідали службу в церкві. Згодом, після відкриття відбувся цікавий квест для юнацтва, у якому вони мали змогу перевірити свої практичні та теоретичні навики.

Переможцями став к.ч.13 ім. Олекси Довбуша, друге місце отримав к.ч.77 ім. Івана Гавдиди, ну а третє отримали дівчата із к.ч.42 ім. Галини Дидик.

Ввечері відбулась святкова ватра у центрі міста, тож пластуни відірвались на повну. Деяких прохожих людей так захопило дійство, шо вони самі захотіли долучитись до такої чудової атмосфери, повідомляє сайт тернопільських пластунів.

Задоволені веселим та плідним днем пластуни розійшлись по домах. Пластовий рік відкрито чудово, а як кажуть в народі: як новий рік зустрінеш, так йогоі проведеш.

У Козівському районі посадовці зловживали службовим становищем

Загальний Збір Станиці Тернопіль відбудеться 12 жовтня