У “Свободі” кадрові зміни

Поділитися

Новим головою міської організації партії “Свобода” у Тернополі став Роман Навроцький. Його вибрали на звітно-виборчій конференції партії яка відбулася 5 жовтня.

Спершу, учасники заслухали звіт голови міської “Свободи” Михайла Головка. У своєму виступі він зазначив: “Ми разом пройшли нелегкий шлях становлення та розвитку міської організації “Свободи”. Ми свідомі того, що об’єдналися заради спільної мети – боротьби за встановлення національної, соціальної та історичної справедливости. Це – об’єднання задля побудови на батьківській землі правдивої української держави. За цю мету потрібно боротися, і наша боротьба за українську Україну ще триває!”.

Наступним питанням порядку денного було обрання голови Тернопільської міської організації ВО “Свобода”. Делегати міської конференції підтримали подання керівника Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” Олексія Кайди та проголосували за обрання головою Тернопільської міської організації ВО “Свобода” Романа Навроцького.

Роман Навроцький є членом “Свободи” з 2005 року. У 2006 році його обрали головою Підволочиської районної організації “Свободи”. 2009 року він став депутатом Тернопільської обласної ради.

“Я є членом “Свободи” з 2005 року і починав свою політичну кар’єру разом із побратимами з Тернополя. Пам’ятаю складні часи, коли нас було в організації декілька осіб. Боротьба була важкою, але ми вистояли. Тоді четверо свободівців стали депутатами Тернопільської міської ради. 2009 року ми отримали першого свободівця-голову обласної ради та потужну фракцію із п’ятдесяти побратимів. Наші перемоги справді почалися з Тернопілля. Пам’ятаймо, що кожен із нас відповідальний за майбутнє України. Я дякую всім за підтримку!” – наголосив свободівець Роман Навроцький.

Джерело: http://www.ternopil.svoboda.org.ua

У Тернопільсько-Зборівській єпархії нові призначення

Найкрутіші негри – в тернопільському “політесі”