У Тернополі відбудеться круглий стіл на тему: «Рівень молодіжного безробіття та шляхи його подолання: регіональний вимір»

Поділитися

2 листопада о 10.00  год. у приміщенні Тернопільського обласного центру зайнятості (Будинок праці), вул.Текстильна 1Б., (каб.105) відбудеться круглий стіл на тему: «Рівень молодіжного безробіття та шляхи його подолання: регіональний вимір»

  Під час круглого столу планується обговорити результати проведеного аналітичного дослідження, яке проводилось на всеукраїнському рівні ГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією «Спілка Молодіжного Самоврядування» протягом першого півріччя цього року та запропонувати  можливі шляхи подолання безробіття серед молоді у Тернопільській області.

Дослідження проводилось у 18 адміністративно-територіальних одиницях України, в тому числі в м.Тернополі та Кременецькому районі Тернопільської області.

 

До участі в круглому столі запрошені представники Тернопільського обласного та міськрайонного центрів зайнятості, представники органів влади, відділів працевлаштування ВНЗ м.Тернополя, місцеві підприємці, громадські організації, представники студентських рад та профкомів ВНЗ м.Тернополя, представники ЗМІ.

Контактна особа:

Ігор Процик

Голова ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядуванння”

тел.(063)4546661

На Тернопіллі виявлено 473 факти порушення трудового законодавства

Бережанський районний центр зайнятості провів для безробітних семінар з питань запобігання нелегальній трудовій міграції