У Тернополі взялися за відродження футболу

Поділитися

На 13-й сесії депутати Тернопільської міської ради прийняли рішення про створення комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль». Рішення було майже одноголосним  і 56 із 57 присутніх в сесійній залі “дали зелене світло” ще одному футбольному клубу.

Як відомо, почесним Президентом клубу є міський голова Тернополя Сергій Віталійович Надал (хто б сумнівався). Затверджуючи статут комунального підприємства була оголошена й сума статутного капіталу, який згідно документу становить мільйон гривень. Щодо сфери функціонування, то крім безпосередньої діяльності в спортивній галузі, підприємство (виявляється) може займатися й підприємницькою діяльністю, а це: гуртово-роздрібна торгівля, створення закладів торгівлі і громадського харчування, надання туристичних послуг, рекламно-інформаційна діяльність тощо), у тому числі і зовнішньоекономічною…Та все це в рамках закону, запевняють засновники.

Досі невідомо чи майбутніх футбольних гравців вже набрали, чи команда лише у стадії проектної розробки. Але міський голова вже сьогодні покладає великі надії на КП “Футбольний клуб “Тернопіль”: “Наразі ми прийняли рішення про створення професійної команди. Сподіваємося, що наступного року вона зможе брати участь у Другій лізі чемпіонату України з футболу”. Тернопільські шанувальники цього виду спорту теж хочуть бачити команду, яка виведе тернопільський футбол на якісно новий рівень: “ “Нива” вже давно вичерпала себе і з цим потрібно щось робити, поки інтерес до футболу в тернополян взагалі не відпав, – говорить студент факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету Іван Родюк, – наше місто має хороших, талановитих хлопців, які радо приєдналися б до нового ФК…це велика честь і гордість виступати в складі команди, яка грає за рідний Тернопіль”.

Лілія Куленич

Капличку зруйновано. Захисників покарано. Далі буде

SOS!!! Поганий настрій