Загрози зі сміттям у Тернополі не існує?

Поділитися

З Тернополя продовжено вивезення сміття на Малашівецьке сміттєзвалище. Тим часом спеціально створена комісія при облдержадміністрації вивчає наявні ділянки для визначення місця для нового полігону. Цього року міська рада виділила Малашівецькій сільській раді 700 тисяч гривень на соціально-економічний розвиток. Розпорядником коштів є сільська рада. Подальшу співпрацю з Малашівцями, за словами міського голови, теж оформлять письмовими угодами, повідомляє прес-служба міської ради.

«Є кілька пропозицій щодо ділянок під полігон. Спеціальна комісія при адміністрації їх вивчає. На одному сміттєзвалищі роботи тривають, але нам не погодили його. В Теребовлянському районі сміттєзвалище не має відповідних дозволів на проведення робіт. Тому від нього довелося відмовитися. Міська рада, щоб не спричинити загрозу зі сміттям у місті, проводить рекультивацію сміттєзвалища в Малашівцях. В Малашівці возитимемо доти, доки йде робота комісії при обладміністрації. Наразі загрози зі сміттям у Тернополі не існує», – зазначив міський голова Сергій Надал.

У Тернополі цвітуть каштани

Патріарх Української греко-католицької церкви Святослав (Шевчук) презентував стратегію розвитку церкви на період до 2020 року