Бажаєте допомогти Святому Миколаю? Завтра вас цьому навчать!

Поділитися

 Вишкіл (навчання) волонтерів, які допомогатимуть в організації «Творчих майстерень з Миколаєм», пройде в Тернополі 30 листопада в церкві Йосафата. Організатори запрошують усіх бажаючих пройти вишкіл, який розпочнеться 0 17 год за адресою: вул. Лучаківського, у приміщені церкви Св. Великомученика Йосафата (масив Дружба).

Творчі майстерні з Миколаєм відкриються одночасно 4 грудня на п’ятьох парафіях міста, пише інтернет-сайт Погляд.  Триватимуть вони до 9 грудня. На майстернях очікують дітей дошкільного і шкільного віку. Організатори запрошують сім’ї, в яких є маленькі діти, взяти участь в підготовці до свята Миколая на творчих майстернях при церквах.

Завдання волонтерів, котрі пройдуть спеціальний вишкіл 30 листопада, полягатиме в організації дозвілля усіх присутніх на майстернях. Допомога може бути у вигляді ручної роботи з дітьми: вирізати, розмальовувати, ліпити, клеїти, оформляти листівки. Може полягати у вигляді розучування пісеньок, розповідання віршиків, організації рухливих ігр, створення зимової сценки, та обов’язково присутність на спільній молитві.

«Творчі майстерні з Миколаєм» пройдуть на таких парафіях УГКЦ:

– Св. Михаїла (15 квітня)

– Св. Софії (вул. Кривоноса)

– Св. Свмч. Йосафата (вул. Лучаківського)

-Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Острозького)

– Катедральному соборі (Сагайдачного, 14).

Як Тернопільщина відзначатиме 20-ту річницю Всеукраїнського референдуму?

Аграрії області не впевнені, чи побачать врожай золотих колосків